Mineral ring

Nie je to zase taký handmade ani taký kumšt prilepiť kus šutra na prsteňové lôžko. Ale priznám sa, že som neodolala. A zase toľko penazí, koľko sa za to pýta na nete zaň nedám. Ospravedlňujem sa, že nepodporujem ich ekonomický rozvoj. Nemám na to :D
Ametyst je môj obľúbený minerál a v neopracovanej forme ešte viac. Najväčší problém bol zohnať vhodný kameň. Viete aby podložie nebolo moc hrubé, nerovné, alebo celkový kameň moc velký. Už aj tak to má teraz celkom peknú váhu. Budú mi posilovať prsty :D Bolo to vlastne jedno veľké šťastie.

Komentáre

  1. krásny! aj ja som taký robila len bol celkovo vyšší čo ho robí fakt veľkým, tento je ale fakt super!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. dakujem! no mali aj vyssie aj vetsimi krystalmi, ale zase tie mali aj hrubsie tie spodne casti, aj 10Krat viac ako ma tento. Som rada, ze ta vrstva, z ktorej "vyrastaju" je taka tenucka. Neposobi to tak rusivo. Mam v plane spravit este jeden z distenitu/kianitu ale ten kamen zacal sladko vonat, tak zacinam byt na pochybach o.O

    OdpovedaťOdstrániť
  3. :D heh, no ja mam taky s dost hrubou spodnou časťou, čo sa mi az tak nepáči, asi zacnem hladat novy objekt bo tento tvoj mi príde uplne idealny! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. treba hladat :D mna najskor nahovarali, ze take nieco ako chcem ja je tazko zohnatelne a ze maju len take malicke privesky za 5eur :D a predsa sa naslo :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára