Leah Duncan

Mladá američanka Leah zaujala svojími prírodnými vzormi a jemnými farbami. Tentokrát to nebude mydlo, ale ilustrácie, vzory a látky.
Úplne prvá vec , ktorá ulahodila môjmu oku bola táto krásna jednoduchá ilustrácia.
Rainfall Stitched and singed pritnt. Ďaždovo lístkový motív je neskutočne príjemný na pohľad. Jednoduhý lákavý vzor, ktorý sa nenásilne vrýva do pamäti. A také sú všetky jej veci.

Aztec Removable Throw pillow. Neviem asi mám potrebu po čistej jednoduchosti. 4 jemné dokopy ladiace farby a neprečačkaný vzor. Pripomína mi to všetko od vtáčich pierok až po indiánske kroje a aj tie aztécke vzory.

Hills tea towel. Prvé čo ma napadlo pri tejto utierke na riad bolo, či to nie je škoda. A hneď na to, že také by sa mi páčilo mať doma. Aj keď u nás doma by dlho nevydržali. A mne by určite bolo aj tak ľúto utierať s tým riad. Je moc pekná na taký účel. Možno to bude tým, že naše bežné utierky vyzerajú, no ako vyzerajú.

Onions and leaves. Tak isto ako aj túto.

Slečna/pani (keďže je už vydatá) má cit pre jemné no zato florálne kreslenie. Naturálne prvky vyskytujúce sa skoro všade potešia oko. V kombinácií s prírodnými farbami je to neuveriteľný dojem.

Over the river

Toto bol poskromnejší výber z jej etsy obchodu. Osobne si myslím, že lepšie vzory ponúka na svojej stránke a aj ilustrácie sú o kus pestrejšie.
Za pozretie určite stojí aj jej blog.

Komentáre