Ako mi dospelosť škodí

Čím viac ma kope do zadku, spôsobom "Hej Wellina! Podaj daňové! Wellina koncesionárske!! Wellina zaplať účty, poistku, itnernet! Wellina!" Tým viac sa ponáram späť do čias keď som mala 4 roky a ružová mi nevadila. Dnes som si skoro kúpila flašu pre batoľatá. Nie že by som sa chystala mať deti, ale bola na nej úžastná ilustrácia kozmonauta. :3 Mám mašlovo bodkovú úchylku, a mojou najlepšou kamarátkou sa stala pištol na lepidlo. Aj keď to lepidlo občas štrajkuje a ja musím lepiť znova.
Vskutku som vlastne veľmi vadná bytosť. Na jednej strane sa neviem nabažiť bledofialovej mašle s bodkami a na druhej, začala som uvažovať nad vznikom spermii na úrovni kvantovej peny. Vlastne ma fascinuje celý proces vzniku spermií, ktorému nerozumiem. Môžno to bude tým, že si to predstavujem ako atómy prkov , ktoré sa nachádzajú v bunkách. Ale pokiaľ človek nezačne rozmýšlať týmto smerom, tak nikdy nepríde na to, prečo a ako sa tak deje. Áno beriem, bunky sa delia a tak až vznikne jedna 60nanometrová vec, ktorá je životaschoná a ešte dokonca aj prenáša genetickú ifnromáciu. Podľa mna je to naprosto dokonalá vec. (nemusíte mi hovoriť, že som vadná, ja to viem)
A na druhej strane úchylniem nad huňatými brmbolcovými gumičkami. Som mimo. V živote som nebola v Elemente a Control som musela pozerať na dva krát. Prvá polka, druhá polka (začiatok mi strašne pripomínal Clockwork Orange, ukameňujte ma) Môj mozog zlolitieva, zatiaľ však tým zdravým smerom. Myslím.
Akonáhle človek začne riešiť či ešte existuje zelovoc a kde sa dá kúpiť originálne kravské mlieko a rajčiny, ktoré majú vôňu a chuť, prichádza o kamarátov. Nikto to nechce počúvať, lebo málokto vám rozumie, že čo vlastne hovoríte. Viete banícke rajčiny.
Zakladám akvárium, aby som si mala s kým pokecať. Aby som nebola jediná ryba v dome. Budú plávať a plávať a plávať, a robiť m, m,m.... a neónky budú svietiť.
Vytváram si vlastný detský svet vo svojej hlave, kde aj rádioaktívny dážď kvitne. 
Keď nás niekto uvidí , bude si myslieť, že sme ušli z blázinca. Myslím, že blázinec bolo vnútro brucha mojej mamy a ako náhle som vyšla na svet, tak som ušla z poslednej normálnosti.
Lepím nalepovacie svietiace sovy a nad hlavou mám hviezdnu oblohu, zatiaľ iba maličkú.
Rýpem sa v jadrovej a kvantovej fyzike. Ešte stále.
Viete tie spermie sú strašne super vec, aj axolotl.

Komentáre

  1. like. je dobré mať v niečom záujem.
    a niečo robiť/tvoriť.
    nie ako ja....

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Filtrujem si osobnú flustráciu zo sveta úplnými chujovinami (viď brmbolaté gumičky) v reále s tým nemám koho otravovať, tak otravujem seba :D
    Neviem či niečo robím a tvorím, skôr len prežívam a niekedy sa zobudím. A odmietam plaťit tažké prachy za niečo čo si môžem spraviť. Tak to bude asi tým.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. romina tie gumicky su uzasneeee... chlpate a este s jahodou!!!!!!
    a tie ruzove pera na poslednej fotke....
    to mas odkial ???? porad ak to nie je tajomstvo

    Ivana Š.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja to myslim vazne... asi si ma este nevidela rozplyvat sa nad chlpatym peracnikom s jezkom co maju vo svetluske:D
    danka ti to potvrdi

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ah, ja ze si zo mna robis prvomajovu srandu :D V meste oproti Isse (pri klastore) je Kocka aj kaviaren aj obchod s vecami do domu , nieco ako za 1 euro. a tam maju setky tie blbostky :3

    OdpovedaťOdstrániť
  6. no asi to tam navstivim:D uz viem asi kde ja som tam raz kupovala nalepky na mobil s mackami:D ale to to bolo este na opacnej strane ulice... ale diky za info:)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára