Kawaii monthly január



Ani som sa nenazdala, ani som poriadne nenapísala recenziu na decembrové vydanie, keď sa mi v schránke zjavil žltý lístok oznamujúci balíček mimo rozsah doručovacej služby uložený na pošte. Odosielateľ bol tajnostkársky označený ako "Cudzina". Cudzina, cudzina, nuž vravím si, to môže byť všeličo, pretože všeličo mi má ešte prísť z rôznych kútov sveta.

Nakoniec sa z toho na moje prekvapenie vykľul Kawaii monthly balíček. Januárové vydanie.

Balíček obsahoval pandový (pravdepodobne termo ) obal na flašu s objemom 0,5l , jahodový kitkat (JAHODOVÝ KITKAT!!! práve kôli kitkatom som chcela KM skúsiť) , ozdobné nálepočky na nechty, my melody rolničku na telefón a uteráko čiapku Hello Kitty.
Celý obsah je taký naružovelý a myslím, že statočne spĺňa význam slova kawaii. 


Nálepočky. No jo. Kjút kvetinky. Čo s nimi...

Môj telefón.... NEMÁ ( :( ) otvor na prívesky. Môj telefón nemá otvor na prívesky. Buhuhuhuhuhuuu. Asi všetko k tomuto.


 Asi  pôjde na boble. Kde vlastne moja boble je? Hmmm

 Dostávame sa k tomu hlavnému. Jahodový kitkat. Ako vidíte zostala len krabička, pretože samozrejme som pažravá a polka balenia padla za obeť hneď ako som sa predrala cez balenie. Inak krabička obsahovala tri mrňaté tyčinky balené po dva prsty (eh, to zase znie) ,takže nie je ani divu, že je už prázdna.

A nakoniec uteráčko čiapočka, ktorá má držať vašu hlávku pekne v teple. Len som nepochopila či pri mokrých vlasoch, alebo pri suchých keď idete do sprchy. o_O pretože ak by som do toho zabalila moje vlasy po umytí tak sa to asi rozmočí na prach. (a zafarbí na ružovo), čo by som určite nechcela.


Ale celkovo sa mi toto vydanie pozdávalo viac ako to decembrové. (lebo jahodový kitkat, samozrejme). Ale mám pocit, že v ňom bolo viac využiteľných vecí, ako v tom predchádzajúcom. Ešte ma čaká jedna krabička, čo mi pripomína, že si musím ísť zrušiť predplatné. Na také rozptýlenie je to celkom fajn. Ale dlhodobo v tom nevidím dôvod pokračovať. Síce to sú ňuňavé veci z Japonska, ale kraviniek mám doma dosť a dosť. 

Komentáre

  1. Mne by sa taká uteráko-čiapka páčila pri všetkých tých mojich homemade vlasových maskách! :D Veď máš na hlave Hello Kitty! Idem to zháňať po ebayi! :D

    A ani môj telefón nemám tú onú na prívesky! Musela som si kvôli tomu kúpiť také to otváracie púzdro pseudokožené, lebo to má takú dierku. kde visí "retiazka", ja tam plánujem pchať prívesky a už sa nemôžem dočkať, kým sa ku mne dostane! Lebo som si nie istá, ako to reálne bude vyzerať. :D Aj dnes mi došlo púzdro na mobil, akože back case a som si myslela, že to použijem miesto toho starého ošúchaného, ale ono je to len taký kryt, ktorým to ošúchanie prekryješ (asi poskytnem rovno fotku, vo vysvetľovaní som just zlá :D) a to mne, perfekcionisticky, teda nestačí! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. skapem! vsetko sa mi paci...
    no inak, mne to tiez napadlo, ze ciapocka na vlasove masky, to sa da vyuzit!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je rozkošné! Netušila jsem ani, že něco takového existuje! Možná se jednou odvážím to taky vyzkoušet, protože ty všechny věci jsou naprosto nejvíc kawaii!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. (Hehe, zrovna jak čtu o tvém jahodovém KitKatu, baštím matchový ^^)
    Jsou to hrozně rozkošné věci, zvláště ten obal na láhev a rolnička jsou kouzelné! :) Jen uvažuju, zda by si to člověk koupil i jen tak sám, kdyby měl na výběr. Máš ale určitě pravdu v tom, že je lepší než ten prosincový (jestli on to nedělá ten úžasný KitKat :D).

    Každopádně moc děkuju za nafocení a popsání, i za minulý článek o Kawaii Monthly, je moc zajímavé moct si obsah jejich balíčků takto prohlédnout :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jeej same krasne veci! a ten kit kat mnam!

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára