CSko 2013

Nuž Comics Salón 2013. Čo o ňom. Moc vám ukázať nemôžem keďže žiadne fotky nemám. Aj som bola velice natešená tento rok, strašne naspeedovaná koľko super fotiek porobím, aká to bude skvelá akcia, ale po príchode na miesto som dostala pomerne ľadovú sprchu a chuť fotiť ma kompletne ale kompletne prešla. Fotky si dohľadajte na fb, myslím, že ich na stránke bude dosť, foťák tam mal každý druhý. Mám akurát tak pofotené veci, ktoré som doniesla domov. Zväčša.


Doniesli sme domov 3 nové stolovky. Dve sú moje, jednu si kúpil muž. Aj z týchto dvoch som jednu vyhrala v tombole. Tú čo je nižšie a je zakrytá, lebo má fakt škaredú škaredú grafiku, až tak moc, že som sa jej zľakla pri preberaní. Ale nu čo, lepšie ako Sing it high school musical 3 (ktoré som vyhrala tiež o.O aehm, nám sa s vyhrávaním pomerne darí :D len niekedy tie ceny o.o) Vraj je dobrá, len to autori zazdili. Nevadí, otestujeme.

Musím teda poznamenať, že nákupy tento rok boli celkom úspešné. Pár odznakov, ktoré už veselo držia na taške (otázne je dokedy). Priateľ dostal čiapku Mario Bros. Krásnu červenú, že mohol cosplejovať Board Jamesa (len by ho niekto musel aj spoznať). Len ich nemám odfotené.
Ale čo odfotené mám je tiež super.


Korzetík za 15€ s havranom a opasok s chrbticou. NE-O-DO-LA-LA SOM. A mini klobúčik. Plus kravata Bystrohlavu (Pottermore ma zaradil eeechechee, ale zaradila by som sa tam aj tak sama :D)  do zbierky k nášivke na sveter, ktorú mám doma už od jari. Splnené sny sa tomu hovorí.
Síce som si povedala, že na Slovensku už komiksy kupovať nebudem, pretože tie ceny sú nehorázne, ale je to Sandman, a keďže som nezohnala novú knihu od Gaimana, tak aspoň takáto záplata na srdiečko. Ani také drahé to zase nebolo. Plus darček od muža. Uši a chvost k Pikachuovi. Pika pika :3 .

A bližšie k akcii. Ako fakt moc moc moc moc moc moc moc som sa tešila a potom som skoro moc moc moc rovnako banovala, že som tam šla. Za tie peniaze, čo sme do toho dali (lístky, cesta, ubytko, jedlo). No mohli sme zostať doma a spraviť si niečo podobné v komornej atmosfére. Staré konzoly pomaly do priateľovej zbierky pribúdajú, mne zase nejaké tie stolovky, ps3 s movekom je doma tiež a kníh pomaly na malú knižnicu. Čo nemáme my, by zase boli schopní zabezpečiť kamaráti. (aj na stánok s kórejskou kozmetikou by bolo, čo sa mi pomaly začína doma hromadiť :D ale na csku taký nebol). Ale zase aby som nevyznievala moc negativisticky tak najprv zhrniem plusy.

+ Bolo nám výborne poradné v ihrysku, chalani sa naozaj vyznajú, sme ich tam pekne dlho pootravovali kým sme si poriadne vybrali a dokonca aj na sobotu zabezpečili niektoré hry na ktoré sme sa pýtali, a v piatok ich nemali na stánku. Tak sme si odniesli Room 25.
+ Zopár prednášok bolo fajn. O Japonskej kráse, odporúčania na komiksy a inšpirácie hobitov
+ Stretla som Ayamee! Konečne! Ktorá si tak už síce nehovorí, ale yayi! ^^
+ A pár ďalších ľudí, ktorých som dlho dlho dlhoo nevidela.
+ Celkom slušná kuchyňa v reštike pod Istropolisom. Teplé jedlo. Bolo to mňam. Síce skôr taká vývarovňa, ale mňam. Aj polievky.
+ Japonské automaty. Nabila som chlapa v Mortal Kombate.... jeeheheee. 

-
- Menej všetkého. Pohodlného miesta na sedenie. Tie tuly vaky jeden rok boli fakt skvelý nápad. Škoda, že nezostal.
- Viac zmetených malých detí (kempujúcich za konzolami).
- Prekrývajúce sa prednášky. Tie lepšie. Napríklad Vrbenská s tombolou. Prečo, bože, prečo?
- Mega naťahovaný Batman. Po ktorom bola tombola, ale meškala. Nestihla som prdnášku o Night Vale. :(
- Stávalo sa, že sme nemali kam ísť. Čo robiť. Kam si sadnúť. Keďže sme už všetko mali omatané, obehané a v programe nebolo nič zaujímavé.
- Stávalo sa to často.
- Nepripravení a zmenetní prednášajúci.
- Celá atmosféra akcie bola taká ťažká. Asi sme málo pili. Lebo čo sme videli veselých ľudí - detí vonku s fľašami, tak im bolo dobre. Síce to niektorí nezvládali.
- 10. ty ročník! 10.ty! Čakala som niečo spešl. 

Budúci rok už asi nepôjdeme. Ako som už povedala, za tie peniaze si to môžme zariadiť inak. Možno aj ušetríme. Musel by byť program fakt mega super, aby stálo za to tam ísť.

Ako bonus. Pika pika Wellferine. Lebo môžem :D


Komentáre

  1. Ten korzet! *___* Som v podstate proti čiernej (akože fakt mám v skrini asi... 3 čierne kusy oblečenia XD), ale ten korzet by som brala hneď!

    A vidíš! Stánok s kórejskou kozmetikou tam chcem! :D

    Inak som rada, že sa ti prednáška o Japonskej estetike, umení a kráse páčila, nemusím sa cítiť zle, že som ťa tam nasilu zatiahla! :P

    A ako som už povedala, mne sa tento rok práveže celkom páčilo, ale chápem, že vám sa s mužom predraží aj tým cestovaním/ubytovaním/stravovaním a to si potom človek lepšie rozmyslí, či mu to za to stojí alebo nie... Čo ten SlavCon? Majú tam aj Víkend na Rokforte, využila by kravatu. :P

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára